Oude glorie in ere hersteld. Fris, nieuw en toch met het karakter van weleer. In het Steenweg Kwartier worden stijl en allure gecombineerd met Brabantse gezelligheid.

Dit unieke winkelgebied, in een aanlooproute naar het Helmondse centrum, heeft veel te bieden. Niet alleen vanwege het historische en sfeervolle karakter maar vooral vanwege het buitengewone aanbod van stijlvolle winkels met een exclusief en onalledaags assortiment.

Een mix van prachtige luxe speciaalzaken, kapsalons, dagzaken en gezellige horecagelegenheden. In het Steenweg Kwartier valt veel moois te bespeuren op het gebied van lingerie, fashion, schoenen, woonaccessoires, sieraden, elektronica, optiek en wonen. Bovendien is het Steenweg Kwartier goed bereikbaar met parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Ook de horeca in het Steenweg Kwartier biedt een divers scala; van een kopje koffie tot lunch op een prachtig terras en van heerlijke menu’s en specialiteiten bij diverse restaurants tot een borrel bij een van de gezellige cafés.

Flaneren, shoppen, culinair genieten, zien en ervaren. Het Steenweg Kwartier biedt het allemaal. Een bezoek meer dan waard!